Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiemelt (Tipp) képes leírás - Karácsony.tlap.hu
részletek »

Kiemelt (Tipp) - Karácsony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsony.tlap.hu » Kiemelt (Tipp)
Keresés
Találatok száma - 4 db
Karácsonyi játékok

Karácsonyi játékok

Karácsonyi játékok számítógépen online flash megoldással. Ki ne szeretne Karácsonykor is egy kicsit kikapcsolódni?... Ezen az oldalon összegyűjtöttük az Ingyen Játékok weboldal Karácsonyi játékait. Van itt karácsonyi puzzle, kirakós játék, mahjong, autóvezetés jégen, Télapós lövöldözős játék, de még egy extrém csomagkézbesítő megoldás is. Játsz Te is a Karácsonyi ünnepek alatt is ezekkel a játékokkal.

Óra - Karácsonyi ajándék

Óra - Karácsonyi ajándék

Certina, Tissot, Mido, Seiko, Citizen, Casio, Esprit collection, Esprit, edc by esprit, DKNY, Swatch forgalmazott óra márkáink közül biztosan talál mindenki megfelelő Karácsonyi ajándékot szeretteinek. Jöjjön és tekintse meg webáruházunkat és válogasson a kínálatunkból. Az oldalon megtekintheti mely órák rendelhetők azonnal (a készlet legtöbb modellje ilyen!), ezeket akár másnapra is otthonába szállíttathatja. Akkor is biztos partnerei leszünk, ha valamilyen problémája támad és megfelelő szakszervizt keres szeretett órájának. Sok cég használja fel marketing kampányaiban történelmét, minél öregebb, annál bizalomgerjesztőbb lehet. Mi is büszkék vagyunk a család közel 70 éves szakmai múltjára, a három generáció órás tapasztalatszerzésére, vagy saját cégünk több mint egy évtizedes gyakorlatára. Ami bizonyítékként szolgál cégünk stabilitására és megbízhatóságára, az véleményünk szerint mégis csak a sokezer hűséges, hálás és hozzánk mindig bizalommal forduló ügyfél!

Praktikus ajándék Karácsonyra: Derékmelegítő Nőknek

Praktikus ajándék Karácsonyra: Derékmelegítő Nőknek

Hasznos és praktikus ajándék a derékmelegítő nőknek, kismamáknak és gyerekeknek. Ezek a bandázsok szabásukban is követik a test vonalát. Kialakításukkor nem voltunk restek felméréseket végezni. Nagyon sok hasznos visszajelzést és ötletet kaptunk, amit elkészítésükkor felhasználtunk. Előnyei: - mintás, mely mintákkal mindenki feldobhatja ruhatárát, öltözködési stílusát. - kifordítható, belül egyszínű oldal található, így még praktikusabban viselhető - szabásvonala követi a test alakját - alul/felül rugalmas szalaggal merevített így nem csavarodik és csúszik el. - viselete megakadályozza a derékről történő felfázást Uraim figyelem: egy derékmelegítő praktikus karácsonyi ajándék lehet minden hölgy számára!

Saját naptár szerkesztés -Ajándékba

Saját naptár szerkesztés -Ajándékba

A pillanat elszáll, az emlékek megmaradnak fényképeken és persze emlékezetünkben. Nálunk készített naptárakon ezeket az emlékeket őrizheti meg még változatosabb formában. Válassza ki legemlékezetesebb pillanatok alkalmával készült fotóit és naptárszerkesztő programunk segítségével elkészítheti egyedi falinaptárát. Felhasználhatja családi vagy céges fotóit, grafikáit, hozzá rendelve a rendelkezésre álló naptársablonok egyikét. Az így készült naptár dísze lehet lakásának, irodájának vagy céges ajándékként is használható. Megrendeléseit 5-10 munkanapon belül teljesítjük, melyet postai utánvéttel szállítunk megrendelőnk címére.

Tuti menü