Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi képeslapok képes leírás - Karácsony.tlap.hu
részletek »

Karácsonyi képeslapok - Karácsony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsony.tlap.hu » Karácsonyi képeslapok
Keresés
Találatok száma - 17 db
 Képeslapok Karácsonyra - Mozgó képeslapok

Képeslapok Karácsonyra - Mozgó képeslapok

Néhány kattintással zenés, mozgó, képeslapot is küldhetsz a FOTOPARTNER oldaláról nőnapi, anyák napi, apák napi, idősek napi, gyerek napi, pedagógus napi, névnapi, születésnapi, karácsonyi, szilveszteri, újévi, Bálint és Valentin napi, tavaszi, nyári, őszi, téli alkalmakra. Továbbá a létező összes névnapra, születésnapra, évfordulóra, megemlékezésre. Ma már szinte minden számítógépben van hangkártya, vagy az alaplapra integrálva, beszerelve. Az operációs rendszerek többsége alkalmas arra, hogy amit itt kiválasztasz zenés képeslapot, jó minőségben megmutassa, lejátssza szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek. Ez azt jelenti, hogy amit küldtél, üzenetnek beírtál, azt ugyanabban a formában látja és hallja, olvassa a címzett. A képeslapod ténylegesen nem kerül elküldésre, mint azt hagyományos értelemben vennénk. Helyette egy levél /e-mail/ értesítést kap a címzetted, amiben szerepelsz mint feladó valamint virtuális zenés képeslapod helye, elérhetősége. Az e-mail megérkezésével a - képeslapod érkezett - linkre kattintva egyszerűen megnézhetik a képpel és hanggal elküldött üzenetedet ... Képeslapot küldhetsz egyedi zenével, öröm, bánat, barátság, szerelem, szeretet napjaira és a hétköznapokra egyaránt. Kívánj jó éjt vagy szép napot kedvesednek, szerelmednek képeslapon! ...

 Lepje meg ügyfeleit karácsonyra e-képeslappal!

Lepje meg ügyfeleit karácsonyra e-képeslappal!

Képeslap papír nélkül Kézbesítés gond nélkül Elegáns, egyedi céges karácsonyi üdvözletek Egyedi animált zenés elektronikus képeslapokat készítünk vagy meglévő mintáinkat testreszabjuk az Ön logójával és kívánságaival. Kiküldést is vállalunk kapott címlista alapján. Weboldalára karácsonyi hangulatú hóesést készítünk.

Antik és retro képeslapok küldése

Antik és retro képeslapok küldése

Régi postai képeslapok másolatait küldheti el elektronikus képeslapként. Számtalan kategóriába rendezve, bármely alkalomra talál képeslapot nálunk. Gyűjteményünk egyedülálló, a legtöbb kép csak nálunk található meg. A képeslapokhoz társíthat idézetet és aláfestő zenét is. MInden szolgáltatásunk díjmentes.

Borika

Borika

Küldj képeslapot Borikával - cseppnyi öröm mindenkinek. Néhány kattintással képeslapot küldhetsz ismerőseidnek, barátaidnak, közeli és távoli rokonoknak... Csupán annyi a dolgod, hogy rákattintasz a kiválasztott képre, kitöltöd az egyszerű űrlapot és elküldöd képeslapját. A képeslap mellé MP3-as zenét is választhatsz, így még kedvesebbé teheted üzeneteidet. A szolgáltatás természetesen teljesen ingyenes.

E-kepeslap.com

E-kepeslap.com

Karácsonyi képeslapküldés, Karácsonyi háttérképek, animált GIF-ek. Az oldalon keresztül Karácsonyi képeslapokat küldhetünk e-mailben. A használathoz meg kell adni a saját nevünk és email címünk, a címzett nevét és email címét, valamint a levélhez küldendő üzenetünket, jókívánságainkat. Választhatunk külön háttérképet, bélyeget és zenei aláfestést is.

Egyedi karácsonyi képeslapok

Egyedi karácsonyi képeslapok

Karácsonyi képeslap küldése, saját fotóval és választható képkerettel. Ha idén valami igazán eredeti képeslapot szeretne küldeni valakinek, lepje meg egy személyre szabott karácsonyi képeslappal! Önnek csupán egy megfelelő fotót kell keresnie az albumából, majd a képkeret kiválasztása és adatok megadása után egy SMS-t küldeni.

Fényképes képeslapok karácsonyra!

Fényképes képeslapok karácsonyra!

Az egyedileg tervezett képeslapjainkat első- sorban fotóval készítjük, de lehetőség van csak a háttérrel, fotó nélkül is rendelni. Nagyon népszerűek karácsonykor a gyerek, vagy akár kis házi kedvenceink fotóival ellátott egyedi karácsonyi képeslapok, melyek igazán exkluzív formákban és papírokban rendelhetőek. Kollekciónkkal igyekeztünk megteremteni a hagyományos képeslapoktól eltérő stílusokat, formátumokat, megteremtve ezáltal annak a lehetőségét, hogy Önök valóban egyedi képeslapokat küldhessenek az év legszebb ünnepeire.

Hangos, zenélő képeslapok küldése ingyen

Hangos, zenélő képeslapok küldése ingyen

Náluk rengeteg kép, és zene között válogathatsz, melyet elküldhetsz szeretteidnek. Ha többet is szeretnél, akkor regisztrálhatsz is rendszerükben, mely után összeállíthatod saját zenei listádat. Ezt később bármikor meghallgathatod a zenelejátszójukkal. Előre beállíthatod az évfordulókra az elküldendő képeslapokat, melyeket a rendszer automatikusan el fog küldeni akár évente, ha úgy állítod be. Írhatsz a fórumba, saját címlistád lehet. Feltöltheted, tárolhatod, és elküldheted saját képeidet, és még sok más jó dolog vár az oldalaikon!

Karácsony képeslapok

Karácsony képeslapok

A www.kepeslapok.co-n megtalálja a családtagjainak, barátainak, ismerőseinek küldhető képeslapokat ünnepekre vagy különleges és hétköznapi alkalmakra. Nézzen körül képeslapjaink között és küldjön minden ismerősének személyéhez illő ajándéklapot! Oldalunk bővülését garantálja, hogy bárki küldhet be új képeslapot.

Hirdetés
Karácsonyi képeslap

Karácsonyi képeslap

Karácsonyi képeslapküldés. Az oldalon keresztül Karácsonyi képeslapokat küldhetünk e-mailben. A használathoz csak a saját nevünk és email címünk, a címzett nevét és email címét, valamint a levélhez küldendő személyes üzenetünket kell megadnunk.

Karácsonyi képeslapküldés

Karácsonyi képeslapküldés

Karácsonyi képeslapküldés. Különféle megjelenésű, Karácsonyi hangulatú képeslapok küldhetők az oldalról. A címzett nevét email címét, sajét envünket, e-mail címünket és az üzenetet kell csak megadnunk a küldéshez.

Karácsonyi képeslapok

Karácsonyi képeslapok

Oldalunkon számos vicces egyedi digitális képeslapot küldhetsz el. Flash és animált humoros képeslapok. Zenélő elektronikus meglepetés képeslapok. Testre szabható egyéni küldés. Időzíthető képeslapküldés. Vicces mikulás, angyalkás képeslapok, zenés képeslapok, animált és mozgó elektronikus képeslapok nagy számban. Olvasásról értesítő üzenet, egyszerre több különböző e-mail címre küldhető lapok.

Karácsonyi tuti képeslapok!

Karácsonyi tuti képeslapok!

Nehéz a választás? Vajon melyik karácsonyi üdvözlet szerezne örömet üzleti partnereinek, barátainak? A Pamas cég karácsonyi képeslapok, üdvözlőlapok megoldást kínálnak erre a problémára. Szerezzen örömet üzleti partnereinek újévi képeslapok küldésével, s ha az év vége közeledtével gondol rájuk, akkor a jövő évben ők is gondolnak Önre megrendeléseik küldésekor. Amennyiben alkalmazottait, munkatársait, üzleti partnereit szeretné meglepni eredeti ajándékokkal, akkor figyelmébe ajánljuk reklám termékeink széles választékát.

Karácsonyi, Szilveszteri Képeslapok

Karácsonyi, Szilveszteri Képeslapok

Karácsonyi képeslapok, karácsonyi képeslapküldő - Válassz a rengeteg Karácsonyi, Szilveszteri képeslapok közül. Nagyon sok karácsonyi képek között válogathatsz: karácsonyfa, mikulás, télapó, karácsonyi tájkép, karácsonyi díszek, üveggömbök, adventi asztalok és egyéb háttérképek közül - SzépKarácsony

Képeslapküldés - Karácsony

Képeslapküldés - Karácsony

Többszáz képeslap közül választhatsz, amelyek mindig az alkalomhoz és a kedvedhez illenek, a képek mellé pedig választhatsz egy szép és alkalomhoz illő idézetet is. Névnapi képeslapok, születésnapi képeslapok, szerelmes képeslapok, húsvéti képeslapok, karácsonyi képeslapok és különleges napokra szóló képeslapok? egyik sem okozhat problémát. Ha igazi meglepetést szeretnél, válassz megható vagy vicces idézetet mellé, és ezzel tedd egyedivé a képeslapodat.

SzasziPanni képeslap küldő oldalai

SzasziPanni képeslap küldő oldalai

Küldjön képeslapot barátainak, szertteinek! Egyedi képeslapok minden alkalomra. Az oldalon jelenleg (többek között: Karácsony, Újév, névnap, születésnap, házassági évforduló...) 13 ízléses Karácsonyra szóló képeslap található. Az oldal folyamatosan bővül. A címzett a képeslapot e-mail-ben kapja meg.

Szívküldi karácsonyi képeslapok

Szívküldi karácsonyi képeslapok

Képeslapjaink kategória-csoportokba, azon belül pedig kategóriákba rendezve várják, hogy elküldjék őket. A kategóriák közt nem csak a nyitólapon lehet böngészni, hanem az összes oldal jobb felső sarkában lévő gyorsmenüből is elérhetőek. A képeslapok miniatűrjeire kattintva egyből a képeslap-szerkesztő űrlap töltődik be. Itt értelemszerűen töltse ki a mezőket, válassza ki a küldés dátumát, illetve, hogy kér-e emailben visszaigazolást a lap elolvasását követően.Ezután nyomja meg a "Képeslap előnézet" gombot, hogy megtekinthesse elküldendő lapját. Bélyegválasztó A legördülő menüből kiválasztott bélyeg azonnal betöltődik a képeslapra, így jobban lehet vizsgálni az összhatást. Betűtípus választás A karakterek stílusát példaszöveggel illusztráltuk: hogy könnyebb legyen elképzelni, milyen hatású lesz a lap stílusa, csak kattintson az üzenetmező melletti jelre. Smiley használat A kedvenc és ismert karakterkódjai helyébe, ha nem tiltja le, kedves grafikus figurák kerülnek. Ezeknek listáját és a használatukhoz tartozó útmutatót nézheti meg, ha a képeslap üzenetmezője melletti jelre rákattint. Időzített postázás Lehetőség van a halasztott küldésre is,a képeslap a kiválasztott nap 6. órájában fog továbbítódni. Válassza ki a legördülő listából a megfelelő dátumot.Maximum 10 nappal későbbi időpontot tud beállítani. Névnaptár Grafikus felületű naptárunk a leggyakoribb névnapokat mutatja

Tuti menü