Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi fények, Karácsonyi világítás képes leírás - Karácsony.tlap.hu
részletek »

Karácsonyi fények, Karácsonyi világítás - Karácsony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsony.tlap.hu » Karácsonyi fények, Karácsonyi világítás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Felgyulladnak a karácsonyi fények.

Felgyulladnak a karácsonyi fények.

felgyulladnak a karácsonyi fények... Hamarosan felgyulladnak a karácsonyi fények. A városok forgalmasabb utcái fénybe borulnak, épületek külső és belső terei öltöznek fényruhába. De vajon tudjuk-e, mit is jelentenek ezek a fények, s vajon mi lesz az idei év slágere? A karácsony fényeit sokan sokféleképpen értelmezik. Egyesek szerint a karácsonyi fények a tavasz győzedelmeskedését jelképezik a zord tél felett. Vallásos környezetben a fény maga a Megváltó, aki reményt hozott az embereknek. Függetlenül a magyarázatoktól, talán sokan bele sem gondolunk, milyen fontosak is a karácsonyi dekoráció fényei az egyre rövidülő, egyre hűvösebb napok során. A tél elején ezek a reményt, kedvességet és ünnepi hangulatot sugárzó apró fények csalogatnak be minket a leghosszabb éjszaka rejtekébe és vezetnek el minket a szeretet ünnepéhez.

Jávorszky Elektro-Service

Jávorszky Elektro-Service

Cégünk 32. éve áll az ipar és a lakosság szolgálatában. Szolgáltatásaink: Villa mos munkálatok világítástechnikai kivitelezések. Erősáramú kivitelezések Gyengeáramú kivitelezések Villamos energetikai mérések Álmennyezetek készítése Díszvilágítás Szakértői tevékenységek hiteles jegyzőkönyvek készítésével:: érintésvédelmi, szabványossági, villámvédelmi felülvizsgálatok robbanás-biztos berendezések ellenőrzése

Karácsonyi fénydekoráció

Karácsonyi fénydekoráció

Fénytechnika (dekorációk, ünnepi kivilágítás, karácsonyi fénydekoráció), kerttechnika (szökőkutak, tótechnika, öntözőrendszerek), központi porszívórendszerek, víztisztítás (Ozmózis rendszer). Tervezéssel, kivitelezéssel és kereskedelemmel egyaránt foglalkozunk. Szökőkutak, kerti tavak, központi porszívó rendszerek, dekorációk magas minőségi színvonalon. Cégünk célja, hogy partnereink, vevőink maximális megelégedésén keresztül megtaláljuk saját boldogulásunkat az Önök szolgálatában.

Karácsonyi fények

Karácsonyi fények

Karácsonyi fény - karácsonyi fények, ledek, dekorációk, flexibilis fénykábelek Hogyan tegye egyedivé otthonát, olyan KARÁCSONYI FÉNYEKKEL amelyek sugározzák az ünnep hangulatát? A ledes fénykábelek ma már kaphatók különféle színben és hosszban. Az ünnep hangulatához igazodó figurális válozatok mikro izzóval szereltek. Ezek valamilyen vázszerkezetre vannak rögzítve, mely vázszerkezet, világítás közben nem különösebben látszik, és nem vonja el a figyelmet a fény játékáról. Egyes karácsonyi ledes fényekhez ugyanis kapcsolódik egy kis szerkezet, amely a fény felgyulladásának és kialvásának sebességét, ütemét képes előre beállított módon szabályozni. Sőt ez bármikor könnyedén megváltoztatható más sebességre ill ütemre.

Tuti menü