Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi díszítés képes leírás: Karácsonyi - Saját [2. oldal]
részletek »

Karácsonyi díszítés: Karácsonyi - Saját [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karacsony.tlap.hu » Karácsonyi díszítés
Keresés
Találatok száma - 24 db
Karácsonyi díszek

Karácsonyi díszek

Összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi ajándékötleteket, díszeket, adventi koszorú készítési praktikákat és karácsonyfa-választási tudnivalókat. Advent vasárnapjain megérkezik a négy angyal * Az első vasárnap alkalmával egy kék köpenybe öltözött angyal száll le az égből, hogy közelebb kerüljön az emberekhez, de sokan a nagy rohanás közepette nem veszik észre. Aznap először keresi azokat az embereket, akik meghallják hangját. * Három héttel karácsony előtt egy piros palástba öltözött angyal száll le a földre egy törékeny serleggel, hogy ajándékot vigyen a mennybe. Az angyal észrevétlenül körbejárja az otthonokat, s összegyűjti a szívből jövő szeretetet, a mennyben élők pedig fényes csillagokat készítenek belőle, hogy az égre nézve minden ember szívét boldogság töltse el. * Már csak két hét van hátra az év legszebb ünnepéig. Egy ragyogó, fehér angyal száll le a földre, kezében egy csodálatos erejű fénysugárral. Minden embert, akinek tiszta szeretet lakozik szívében, megérint fénysugarával. A fény ragyogni kezd, s megtölt minden embert békével és boldogsággal. * A mennybolton megjelenik egy lila lepelbe öltözött angyal, kezében lantot tart, s énekel a tiszta szívű embereknek. Sok kis angyal kíséretében zengi a béke dalát, s életre kelti a földben szunnyadó magvakat, hogy tavasszal virágok és zöldellő növények borítsák a földet.

Karácsonyi díszek - Abinet Ajándék Webshop

Karácsonyi díszek - Abinet Ajándék Webshop

Ajándékzug webáruházunkban karácsonyi díszeket és ajándék termékeket is rendelhetnek a kedves vásárlók. A csomagot házhoz szállíttatjuk, így maximális kényelemmel vásárolhatnak tőlünk. Termékpalettánkon számos ajándéktárgy és nagyon sok lakásfelszerelés is megtalálható. Legyen szülinap, névnap, karácsony, valentin nap, ballagás, anyák napja, nőnap, esküvő, vagy csak magadat szeretnéd megajándékozni, nálunk biztosan megtalálod megfelelőt! Több, mint 10.000 termék közül választhatsz!

Karácsonyi fénydekoráció

Karácsonyi fénydekoráció

Széles választékkal rendelkező webáruház,folymatosan bővülő kínálat, akciók Fénykábelek, jégcsapfüggönyök, asztaldíszek, függesztékek Továbbá hangulat és parti világítás Lámpatestek, szerelvények(kapcsolók,duglajak)

Karácsonyi girland

Karácsonyi girland

Az egész ház, folyosó hangulatát képes feldobni az ajtót körbevevő vagy az ajtó felett függő girland. A girland alapanyaga lehet tuja, erdei-, fekete- vagy lucfenyő. Dísznek pedig használhatsz alma-, narancsszeletet, fahéj rudacskát, szalagot, karácsonyfagömböt, fagyöngyöt.

Karácsonyi kreatív dekorációk

Karácsonyi kreatív dekorációk

Karácsonyi dekorációk - Hobbi Kreatív hobbi webáruház Mit találsz nálunk? Gyöngy, gyöngyfűzés, scrapbook, és még megannyi más kreatív hobby otthoni és profi űzéséhez szükséges rengeteg alapanyagot, szerszámot. Felragasztható, felakasztható, kivágható kerámia karácsonyi dekorációk kedvező áron a webáruházból megvásárolhatók.

Karácsonyi ötletek tárháza

Karácsonyi ötletek tárháza

Karácsonyi ötletek tárháza - Minden ami karácsony! Karácsonyi dekorációs ötletek gyűjteménye: ajtódíszek, adventi díszek, adventi koszorúk, adventi kalendáriumok, karácsonyfa díszek, könnyen elkészíthető dekorációk, gyerekkel együtt készíthető dekorációs ötletek, karácsonyfa díszítési ötletek, ajándékötletek, ajándék csomagolási ötletek, üdvözlőkártyák, mézeskalács díszek, karácsonyi sütemények. Az oldalon minden nap egy új, hasznos dekorálási ötletet adunk, ezzel is megkönnyítve a karácsonyi készülődést!

Saját készítésű karácsonyi díszek

Saját készítésű karácsonyi díszek

Saját készítésű karácsonyi díszek. A karácsonyi ünnepekre szívesen díszítjük fel otthonunkat és munkahelyünket. Azonban a legtöbb ember évről évre ugyanazt a díszítést használja, mert az új dekorációk költségesek. Ez való igaz - éppen ezért készítsünk sajátkezűleg karácsonyi díszeket! A saját készítésű karácsonyi díszek nem csupán olcsóbbak, de egyediek is és maradandó élményt nyújtanak gyermekek számára! Sőt, felnőttek kreatív energiája is lángra gyúlhat!.. A karácsonyi díszek bejegyzésben már írtunk arról, hogy miképp lehet újjá varázsolni régi díszeinket vagy olcsó dekorációkat. Azonban mielőtt elkezdenénk a díszek átalakítását vagy új dekorációk készítését, döntsük, el, hogy a karácsonyi dekorálás melyik témakörét szeretnénk az idén megvalósítani. Majd a díszeink közül válasszuk ki azokat, amelyek ebbe a témába belepasszolnak, és azokat, amelyeket át tudunk alakítani. Majd tervezzük meg azokat a díszeket, amelyeket magunk szeretnénk készíteni. Szerezzük be hobby, papír és játékboltokból a hozzávalókat - ezekre lesz valószínűleg szükségünk: papír, ceruza, olló, ragasztó, apró gyöngyök, matricák, selyem, bársony, csipke és filc darabok, szalagok, fényes cérnák, kötőfonál, kis dobozok stb.Továbbá menjünk el kirándulni, és gyűjtsünk erdei bogyókat, leveleket, hajlítható vesszőket, fenyőágakat, tobozt, makkot, diókat és mogyorókat...

Tuti menü