Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi díszítés képes leírás - Karácsony.tlap.hu
részletek »

Karácsonyi díszítés - Karácsony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsony.tlap.hu » Karácsonyi díszítés
Keresés
Találatok száma - 24 db
 Karácsonyi készülődés - fa diszítése, tennivalók listája ...

Karácsonyi készülődés - fa diszítése, tennivalók listája ...

Mindenkinek nagyon sok tennivalója van karácsony előtt, de a lista élén a háziasszonyok vezetnek. Összegyűjtöttem egy csokorba a tennivalókat, hogy semmi és senki ne maradjon ki ... Advent első hetében: A karácsonyi költségvetés megtervezése és beosztása . Bejelentkezés fodrászhoz és kozmetikus, ne feledkezzünk meg a szilveszteri időpontokról sem - Ha a családban szokás a kívánságlista, akkor sajátunkat feltétlenül állítsuk össze. Kérjük el a többi családtag listáját is, mert érdeme utánanézni több helyen a kiszemelt ajándéknak és így elkerülhetjük az áruházakban a nagy tolongást is - Az ajándékok elrejtéséhez szükséges csomagolópapírok, masnik, szalagok beszerzése. - Adventi koszorú megvásárlása, vagy a hozzávalók beszerzése, a régi alapanyagok előkeresése - Adventi naptár elkészítése. - Ablakpucolás, függönymosás, hűtőtakarítás. Én a nagytakarítást is ekkor végzem el. - Díszítsük fel a lakást, helyezzünk el több helyen gyertyát. Költöztessünk meghitt hangulatot a házba. - December 6-án Mikulás!!! Ne felejtsünk el levelet írni a Mikulásnak és előtte való este a csizmákat kitisztítani ...

8 karácsonyi dekorációs ötlet cserepes jácinttal

8 karácsonyi dekorációs ötlet cserepes jácinttal

A cserepes jácint ezúttal karácsonyi dekorációs elemként mutatkozik be. Megmutatjuk, hogyan tudsz pillanatok alatt adventi hangulatot varázsolni vele. A cserepes jácint illata, sokszínűsége elűzi a téli szürke hangulatot! A piros, bíbor, sárga, rózsaszín, narancssárga, kék és fehér színekben pompázó jácintokból biztosan találunk olyat, ami otthonunk légköréhez illik. Kint lehet hideg, ám a jácint elárasztja színekkel és melegséggel lakásunkat. Már novembertől elérhető a virágboltokban, így kiváló ajándék az őszi névnaposoknak, és otthonunk adventi díszítésében is aktív szerepet vállalhat. A jácint olyan tartós, hogy egy szép karácsonyi ajándék újévi üdvözletté is válhat. 16-18 °C-os hőmérsékleten és mérsékelt öntözés mellett körülbelül három hétig virágzik.

A fa díszítése - A karácsonyfa állításának szokása (Tuti tipp)

A fa díszítése - A karácsonyfa állításának szokása (Tuti tipp)

Karácsonyfa díszítés - A karácsonyfa állításának szokása. A karácsonyfa állításának szokása viszonylag rövid múltra tekint vissza. Pedig a karácsony napjaink talán legbensőségesebb családi ünnepe, a keresztény világban Jézus születéséhez kapcsolódik. A háttérben pedig egy csillagászati jelenséghez kötődik: a december végi téli napfordulóhoz, amelynek fontosságát már évezredekkel ezelőtt felismerték a természeti népek, és különféle mitikus elképzeléseket társítottak hozzá. Egy ősi germán hiedelem szerint a tél közepén kiszabaduló gonosz szellemektől csak az védi meg az embert, ha az életet jelképező zöld fák (az örökké zöld fenyők) alá menekül. Ez a mítosz összekapcsolódhatott azokkal a keresztény legendákkal, amelyek a fához kötődnek - a Paradicsomban álló tudás fájától addig a keresztig, amelyre Jézust később felfeszítették. A karácsonyfa állítás hagyományának gyökere tehát a 16. századi keresztény Európában, és azon belül is német földön található. Festmények is őrzik azt a legendát, amely szerint Luther Márton állította az első karácsonyfát gyerekeinek. Ez túl szépen hangzik ahhoz, hogy bizonyosan igaz legyen. Az azonban tény, hogy nem sokkal később, Strasbourgban már gyümölcsökkel, édességekkel és papírdíszekkel ékesített fenyőfákkal ünnepelik Jézus születését. Ez az elzászi város, amely akkoriban még egyértelműen a német császársághoz tartozott, azóta is nevezetes ...

A karácsonyi dekoráció kellékei

A karácsonyi dekoráció kellékei

Karácsonyfadíszeinkkel feldíszítheti, pompás ünnepi ruhába öltöztetheti fenyőfáját. Széles választékunk között talál színes gömböket, csúcsdíszeket, formadíszeket, különböző vastagságú boákat és girlandokat melyeket egymással kedvére variálhat. Várva a karácsonyi ünnepeket nemcsak lelkünkbencsendesítjük el a hétköznapi zajokat, hanem otthonunkatis díszbe öltöztetjük, hogy az ünnepi hangulatot lépten-nyomon érezzük magunk körül. Megérkezve lakásunk, házunk ajtajához, máris egy kedves karácsonyi koszorú fogadhat bennünket, mely az ünnep közeledtére figyelmeztet. Lakásunkban, és szűkebb környezetünkben elhelyezhető díszeket szeretnénk bemutatni a következőkben, melyeket a Juhász Üvegtechnika több éves múltra visszatekintő családi vállalkozása készített.

Adventi koszorúk, angyalka csengettyűk kerámiából - KeramiArt

Adventi koszorúk, angyalka csengettyűk kerámiából - KeramiArt

A korongozott kerámia adventi koszorúk hagyományos zöld és bordó fazekasmázzal vagy matt-bőrszínű és piros kerámiamázzal készülnek. Minden darabra egyedi minták, formák, mázazás kerül. Évekig a karácsonyi asztal dísze lehet. Akár egyedi elképzeléseket is kivitelezünk, de választhatsz a már elkészült darabok közül is. KeramiArt karácsonyi kerámia ajándékötletek: mókás kerámia Mikulás-mécsestartók, változatos színű és formájú adventi koszorúk, angyalka csengettyűk, karácsonyfadíszek, ajándékkísérők.

AHA - Ünnepi dekoráció

AHA - Ünnepi dekoráció

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel, lakástextillel és ajándékokkal foglalkozik. Termékeink között megtalálható párna, ágyterítő, ágytakaró, szőnyeg, rongyszőnyeg, tányéralátét, asztali futó, átvető, asztalterítő, függöny, váza, abrosz, fürdőszobaszőnyeg, szappanadagoló, ajándék, ajándéktárgy, függönybojt, függönyelkötő, ajándék ötletek, törölköző, kötény, edényfogó, kesztyű, tányéralátét szett, futó szett. Ajándékozzon lakberendezési kiegészítőket és ezzel praktikus és használható ajándékot adhat legyen szó karácsonyról, születésnapról, húsvétról vagy bármely ünnepről, megtalálja a megfelelőt rokonai és ismerősei számára!

ART-Land, Karácsonyi dekorációk

ART-Land, Karácsonyi dekorációk

ART-Land, Karácsonyi dekorációk, karácsonyi ajándékok, Karácsonyi ajándék ötletek. Csillaghegyi ékszerdoboz Pár éve meghívást kaptunk Hollandiába egy kedves barátunktól. A barátokkal úgy döntöttünk, decemberben utazunk, hogy belekóstoljunk a kinti karácsonyi hangulatba. Egy 50 000 fős lakosú városban lakott a barátunk. Életünk legnagyobb élménye volt emberileg és szakmailag egyaránt! A város tele volt apró üzletekkel, ruhaüzletekkel, drogériával, horgászbolttal, pici kávézókkal, éttermekkel, palacsintázóval. Szupermarket csak a város határában volt. Elvarázsolt bennünket a helyiek kedvessége és az ünnephez való viszonyuk. Mindenhol karácsonyi dalok szóltak, az üzletek mesés hangulatban, ünnepi díszbe öltöztetve. Este gyönyörű kivilágítás a házakon, füzérek a fákon. És a kedvencünk az az ajándékbolt volt, amelyet álmom megvalósulásaként, megidéztünk itt Csillaghegyen.

Design karácsonyfadíszek

Design karácsonyfadíszek

Mitől válik igényessé lakásunk díszítése? A díszítőtárgyaktól és az összképtől. Design karácsonyfadíszeket ajánlok a kedves olvasóknak. Olyanokat, melyek minimál felfogásban, semleges színvilágban készülnek, letisztult megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelme. Bármely stílusú lakás karácsonyfáján jól mutatnak ezek a szerény ám egyedi és különleges díszek, de a modern minimál otthonok szinte kötelező elemévé válhatnak. S ha már ilyen stílusú a karácsonyfa, akkor érdemes az alkotótól beszerezni néhány hasonló erénnyel bíró konyhai ajándéktárgyat is.

FLEURT - meghitt karácsony

FLEURT - meghitt karácsony

Vége a karácsonyi tolongásnak: Üdvözöljük a FLEURT varázslatos karácsonyi világában! Hogyan tehetné az ünnepeket igazán különlegessé? A FLEURT ünnepvarázsló karácsonyi díszeivel, kopogtatóival, adventi koszorúival! Varázsolja villámütésre karácsonyivá környezetét, vagy lepjen meg valakit 2 órán belül, mindezt kedvenc karosszékében ülve! Mi megkíméljük Önt az ünnep zsivajától. Legyen adventi koszorú, karácsonyi kopogtató, exkluzív ajándékcsomag, vagy egy különleges ajándék, amire szüksége van: webshopunkon minden egy kattintásra várja. Szemezgessen kínálatunkból, rendeljen online és futárunk már viszi is a meglepetést!

Hirdetés
Karácsonyfa díszek

Karácsonyfa díszek

Sokan mesélték, hogy ahogy nőttek a gyerekeik, úgy változott a díszek anyaga, először papír, aztán só-liszt gyurma, gipsz, azután filcből varrták. Aztán volt, amikor már mézeskalács és üvegfestés volt a sláger, ahogy cseperedtek. Valamelyik éven a fenyőfát mi is csupa természetes anyaggal díszítettük, úgymint szárított narancs-, citrom-, és almakarikákkal, mézeskaláccsal és szalma-díszekkel. Aztán volt olyan, hogy inkább egyféle színt, ezüstöt, vagy aranyat, vagy sötétkéket használtunk és a többi díszt hanyagoltuk. A legjobbak azonban a saját készítésű karácsonyfadíszek, mert alkotásukkor összejön a család, lehet mindenféléről beszélgetni és az alkotás láza a gyerekeket is feldobja.

Karácsonyfa díszítés ötletek

Karácsonyfa díszítés ötletek

Karácsonyfa díszítés ötletek A napokban a fejembe vettem, hogy az idén én találom ki, milyen legyen a karácsonyfánk, mivel díszítsük fel, beszerzem hozzá a karácsonyfadíszeket és végül fel is díszítem majd! Emlékszem, gyerekkoromban jutalommal és fenyegetéssel is csak nagy nehezen lehetett rávenni, hogy részt vegyek a karácsonyi előkészületekben, a fa díszítésében, most meg belső indíttatásból, kedvvel teszem! Elkezdtem hát keresgélni a neten, gondoltam találok majd olyan weboldalt, ahol a díszítéshez találok jó ötleteket, szép képeket, de néhány karácsonyfadísz webáruházon kívül semmi érdemlegeset nem találtam. Azonban pár napra rá, egy üzletben nézelődve láttam egy olyan karácsonyfát, ami a mostani elképzelésemhez nagyon közel áll: Fehér és arany szín fele-fele arányban, néhol kilátszik közötte a fenyőfa zöldje is. Ez a tiszta és nemes színkombináció nagyon tetszik, ezért ehhez kerestem a neten képeket. Pont ilyet nem találtam, ezért csalódott is voltam, hogy nincs ilyen témájú weboldal. Viszont amit gyűjtöttem képeket, azokat feltöltöttem egy albumba, hogy ha Te is karácsonyfa díszítésre adnád a fejed, legyen honnan ötletet merítened!

Karácsonyfa jeges díszben

Karácsonyfa jeges díszben

Karácsonyfa jeges díszben Egy fenyőt szépen feldíszíteni és karácsonyfát varázsolni belőle nem kis feladat, de nem is lehetetlen! Alakítsuk át meglévő díszeinket, készítsünk néhányat magunk, és egészítsük ki készen kaphatókkal, ennyi az egész! Csupa hófehérbe, jeges kékbe és szikrázó ezüstbe öltöztettük ezt a fát, így pont olyan lett, mintha a mesebeli Hókirálynő birodalmában állna. Megmutatjuk részletesen, hogyan lehet az egyszerű, már meglévő, régi ezüstgömbünket egyedivé tenni, miként válik strasszkövektől és a glitterportól igazi dísszé egy készen kapható műanyag csillag, és hogyan lesz a papírmasé masszából vakítóan fehér hópehely. A sokféle alapanyag ellenére az összkép mégis harmonikus, mert a színek erősítik egymást és a saját kezűleg készített díszekhez jól illenek készen vásároltak. Az ünnepi asztalt a karácsonyfa hangulatával összhangban terítettük meg. A semleges színű lenvászon terítőre sablonnal festett, hófehér csillagok és hópelyhek kerültek. Az átlátszó üvegtárgyak, azaz a poharak, a kínáló tál, és a tányérok tovább erősítik a jeges hatást. Havas hatású mécsesekkel, tükrös szalvétagyűrűvel egészítettük ki a látványt.

Karácsonyfák hatféleképpen díszítve

Karácsonyfák hatféleképpen díszítve

Karácsonyfák hatféleképpen Van, aki minden évben más stílusban díszíti a karácsonyfát, és van, aki inkább csak a régi díszeit egészíti ki pár új darabbal. Mindenkinek mutatunk ötleteket, hogy idén is változatosan, szép fákkal ünnepelhessenek. A csupa szív fa jól illik a szeretet ünnepéhez, s mint maga az érzés, a díszek is igen sokfélék lehetnek. Éppen ezért mindenféle alapanyagot felhasználunk a szívek készítéséhez és a piros mellé annak rokon árnyalatait, a rózsaszínt és a bordót, valamint a fehéret választottuk. A szalmából font díszeket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a hagyományos, népies stílusú karácsonyfához. A szalmafonás alapfogásait begyakorolva, amelyeket szintén bemutatunk, nem is olyan ördöngösség elkészíteni ezeket a változatos formájú díszeket A csillogó és extravagáns karácsonyfára vágyóknak két ötletet is kínálunk. Egyik egy meglepő színpárosítással, a zöld és a rózsaszín variálásával született, a másikhoz pedig csillogó gyöngyöket, kristályokat, fényes szaténszalagokat és sok-sok csillámport használtunk. Elsősorban a kisgyerekes családok fáira ajánljuk a játékos textilfigurákat. Mikulás, Mackó, Angyal, Rénszarvas és Fenyőcske elkészítéséhez csak két egyszerű alapformát, a háromszöget és a piskótát használtuk. Mivel a szabásminták kicsik, maradék anyagokból is megvarrhatók.

Karácsonyi dekor

Karácsonyi dekor

Kreatív kezimunka - minden ami kreatív! Kreatív hobby ötletek, technikák bemutatása. Oldalamon számos olyan ötletet, cikket, leírást, technikát találsz, amivel pillanatok alatt gyönyörű ajándékokat készíthetsz, vagy feldobhatod mindennapi tárgyaidat, például: Adventinaptár mécsesekkel, iszalag koszorút fehérben szalag dísszel, toboz, dió, mogyoró - kültéri koszorút, illatozó mécsestartókat vagy piros-fehér karácsonyfa papírdíszt. További jó karácsonyi ötleket oldalamon találsz.

Karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció

A gyertyák már évszázadok óta részei ennek a csodás ünnepnek. Hagyománnyá, a karácsonyi dekorációk szerves részévé váltak, mint az adventi koszorú. Változatosságban viszont jóval felülmúlják a koszorúkat. Ezért is kedvelik sokan a karácsonyi gyertyákat, mert színes, változatos, hangulatos és mégis meghitt világgá varázsolják a szobát. Viszont a karácsonyi gyertya ötletek, díszítés és megfelelő elhelyezés nélkül csak egy szimpla gyertya marad. Lássuk hát ebben a témában milyen a karácsonyi dekoráció 2011 ? ben.

Karácsonyi dekoráció - Dekortrend

Karácsonyi dekoráció - Dekortrend

Díszek, kellékek a karácsonyi ünnepekhez a Dekortrend webáruházból. Termékeink között műfenyők, mini asztali fenyők, extradús fenyők, óriás műfenyők, műfenyők világítással, karácsonyfatalpak, karácsonyi világítások, óriás beltéri karácsonyi dekorációk, zöld dekorációk, fenyődíszek, gyertyatartók, ablakmatricák, jászólok és kiegészítői, valamint egyéb ajándékötletek találhatók.

Karácsonyi dekorációk vesszőből és fából

Karácsonyi dekorációk vesszőből és fából

karácsonyi dekorációk vesszőből és fából - STOKLASA rövidáru nagykereskedés Az adventi koszorú hagyományos karácsonyi szimbólum, advent négy hetének a jelképes leszámolása. Általában koszorú formájú és fenyőágakból készül. Adventi koszorúnak nevezik (gyertyák nélkül) az ajtóra kiakasztott koszorút is. Oldalunkon az adventi koszorúk mellett karácsonyi csillagokat, dekorációs rattan gömböket is találhat. Közös bennük, hogy vesszőből vagy fából készültek.

Tuti menü