Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi ajándék ötletek képes leírás: Meglepő - Szótárgép [2. oldal]
részletek »

Karácsonyi ajándék ötletek: Meglepő - Szótárgép [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karacsony.tlap.hu » Karácsonyi ajándék ötletek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Meglepő ajándékok boltja

Meglepő ajándékok boltja

Ha elege van az unalmas, elcsépelt ajándékokból, és meglepő, mókás, hasznos ajándékot keres, térjen be a LeFUTUR Meglepő Tárgyak Boltjába! A lefutur.hu webáruház azért jött létre, hogy üzleteink kínálata elérhető legyen azok számára is, akik Budapesttől távol élnek, vagy egyszerűen nincs idejük személyesen betérni hozzánk. Üzleteink teljes választéka megtalálható a webáruházban, válogasson kedvére! Úgy válogatjuk össze termékeinket, hogy minden korosztály, férfi és nő egyaránt talál kínálatunkban kedvére való meglepetést! Meglepő tárgyaink körét folyamatosan bővítjük, nagy gondot fordítunk a minőségi termékek kiválasztására, termékeinket mi magunk is teszteljük, kipróbáljuk.

Naptárkészítés családi fotókból Karácsonyra!

Naptárkészítés családi fotókból Karácsonyra!

Életünk kiemelkedő eseményei legyen az akár esküvő, keresztelő, diplomaátadási ünnepség, ballagás vagy akár házassági évforduló megismételhetetlen pillanatok, melyeket megörökítünk általában fotók formájában. Az elkészült fotókat viszontláthatjuk egy igazán egyedi ajándék formájában, mely nem más, mint a fotókból elkészített fényképes naptár. Ha ajándékozni szeretnénk kiváló lehetőség, hisz az év minden hónapján, lapozgatva a naptárat felidézhetjük magunk is és családtagjaink is a felejthetetlen emlékeket. Kínálatunkkal, melyben mindenki megtalálja a számára megfelelő naptárat, legyen az akár falinaptár, asztali naptár vagy poszter naptár, szeretnénk hozzájárulni az ajándékozás öröméhez és ahhoz, hogy ami fontos volt életükben, azt ne felejtsék el soha!

Szótárgép karácsonyra!

Szótárgép karácsonyra!

40 nyelvű beszélő szótárgép - 40 nyelven beszélő szótárgép, - Nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland, dán, norvég, svéd, finn, észt, lett, litván, lengyel, cseh, szlovák, magyar, román, bolgár, szlovén, horvát, görög, török, arab, perzsa, urdu, hindu, tibeti, burmai, thai, laoszi, vietnámi, kambodzsai, maláj, indonéz, kínai, japán, koreai, orosz. - A szótárgép minden egyes nyelven 20 ezer szót és 2300 hasznos mondatot ismer - A bolgár, görög, arab, perzsa, urdu, hindu, tibeti, burmai, thai, laoszi, kambodzsai, kínai, japán, koreai és orosz nyelvek ékezettel plusz latin fonetikával is - Angol, német, spanyol, francia, olasz, orosz és lengyel nyelv ragozott formában is - Felhasználói memóriatár, és 12 számjegyű számológép - Mind a 40 nyelvet emberi hangon beszéli - 40 nyelven azonnal fordít - FM Rádió 76.0- 108.0 - 16 másodperc hosszúságú digitális hangfelvétel - Világidő, Helyi idő és naptár - Pénznem-, és mértékegység átváltó funkció - 8-féle játék, köztük Sudoku és Kakuro - 119×120 pont széles, kivilágított kijelző - 2 db AAA típusú elemmel működik

Tuti menü